Výroční členská schůze AVDZP

Ve čtvrtek 21. dubna 2022 proběhla tradiční a tentokrát už opět prezenční Výroční členská schůze AVDZP. Nejdříve za nebývalého zájmu členů proběhla exkurze do moderních a inovativních výrobních prostor členské firmy Linet s.r.o. v Želevčicích u Slaného. Od 13. hod. následovala samotná členská schůze v zajímavých netradičních prostorách Jezdeckého centra Královický Dvůr.

Po úvodních slovech předsedkyně představenstva vystoupili pozvaní hosté s aktuálními příspěvky zaměřenými zejména na možnosti podpory jak v oblasti certifikace, výzkumu a vývoje tak také v oblasti exportu. Velký zájem byl také o vystoupení ředitele Sekce vojenského zdravotnictví MO brigádního generála Bubeníka.

V druhé části schůze proběhlo hlasování členů o schválení předložených ročních výsledků, plánů a dalších dokumentů. O přestávkách a také závěrem nechyběla samozřejmě živá diskuse mezi členy i hosty.

Setkání členů v opravdu hojném počtu svědčí o jejich zájmu o aktivity asociace a o vzájemné sdílení zkušeností. Tato skutečnost nás moc těší a je závazkem i do budoucna.

Jana Vykoukalová
Předsedkyně představenstva


Fotogalerie